Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:33
 
RÜYA TABİRLERİ( V -Y)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ ( V-Y) HARFLERİ
RÜYA TABİRLERİ Haberi


V Sözlüğü


rüyada vade görmek
ödeyemeyeceğiniz yada başaramayacağınız bir işin sorumluluğunu altına girip bu durumun sizi sıkıntıya sokacağına delalet eder.. ..

yada vadi görmek
hayatınızın güzel mutlu ve huzurlu olarak devam edeceğine delalet eder.. Yemyeşil güzel bir vadi insanın beklediklerine kavuşacağına işadret eder.. Rüyada yeşil bir vadiye gittiğinizi görmeniz ..

rüyada vaha görmek
çölde ortaya çıkan yer altı veya kaynak suyunun yüzeye yaklaşması ile ortaya çıkan ekim biçim yapılabilecek alana denir rüyada vaha görmek buna göre yorumlanmıştır. Günümüzde vaha kelimesi yanlış bi ..

rüyada vakıa suresi görmek
yahut kendi üzerine okunduğunu görmek dünyada fakirlikten emin olmaya ahirette iyi amelle rızıklanmaya ve cennete ilk girenler grubuna dahil bulunmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in ..

rüyada valiz görmek
bu yasamınızda çok buyuk zorluklar yasayacagını bildirir. Rüyada valiz görmek yoldur. Elinde valizsokakta yurudugunu gormek uzun bir yolculuga cikacagina valize bir takim seyler koydugunu görm ..

rüyada vişne görmek
güzel vişne mutluluk ve bol kazanç getirecek yeni ise atılacagınıza isarettir. Rüyada vişne yiyen kimse bol para kazanacak demektir. ekşi visne de iyi kullanamayacagınız paradır. visne agacı insan ..

 

 

Y Sözlüğü


rüyada yağcılık görmek
istenmeyen ve makbul olmayan bir rüyadır. Kendisinde olan ilmi öğrenmek için başkasının kendisine yaltaklık ettiğini gören kimsenin şerefe nail olmasına dindeki doğruluğuna ve istediği şeye kavuşmas ..

rüyada yağmur görmek
İnsana vaad edilen şeyin yerine gelmesine hayra ve rızka bolluk ve berekete insanlara eza veren onların hoşlanmadığı şeylerin geride kalmasına İnsanlara ve ekili araziye zarar veren yağmur üzünt ..

rüyada yangın görmek
uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır. Kendi evinin yandığını görürse işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulacak demektir. Eşyalarının yandığını gören kişinin el attığı he ..

rüyada yarasa görmek
kısmen fareye benzer. İnce zardan kanatları vardır ve sulu meyveleri çok sever. Görme yetisi çok iyi değildir. Yönlerini çıkardığı ses dalgalarının nesnelere çarpıp geri dönerek pozisyon belirleyerek..

rüyada yasin suresi görmek
bereketli olur. Dünya ve ahirette bütün dilekleri kabul edilir. Halka iyilik eder. Onun için bütün duakapıları açıktır. Yasin suresini rüyasında okuyan veya okunduğunu görüp dinleyen kimsenin son ..

rüyada yastık görmek
rüya sahibinin hizmetçilerine aittir. Rüyada yastık görmek ev sahibine ve halka hizmet eden birkadına işarettir. Rüyada yüz yastığı gören kimse bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen b ..

rüyada yaşlanmak görmek
yorum detayları aşağıdaki gibidir: Yaşlanmak sağlığınızı kaybetmeye ve iş hayatındaolumsuzluklara delalet eder. Rüyada aniden yaşlandığını gören kişi için: çalışma hayatında sosyalçevresi ..

rüyada yatak görmek
yeni bir aşk macerasına atılacagına yorumlanır. genelde yatak ruyası görmek yola çıkmakanlamındadır. temiz bir yatak görmek guzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eveyatak almak r ..

rüyada yatak odası görmek
yeni yüzler ve çok hoş insanlarla tanışacaksınız. ..

rüyada yayla görmek
Genişlik ve ferahlığa rızık ve geçim işlerinin düzelmesine yükseklik ve şerefe işaretle delalet eder. Rüyada yayla görmek işinizi değiştireceğinize işaret eder. Rüyada çok güzel bir yaylada ikame ..

rüyada yazar görmek
şansı bol miktarda açık olacak demektir. ..

rüyada yazı tahtası görmek
günahlardan men etmeye evin hanımına çocuğa korkudan emin olmaya işaret eder.. Bu tahtaöğrenciler için ilim öğrenmeye ve sözlü sınava işaret eder. Yazı tahtasını görmek zevceye çocuğa ve kend ..

rüyada yazıcı görmek
Rüyada yazıcı görmek iyiliğe ve feraha işaretle delalet eder. İyi bir rüya olarak yorumlanır. ..

rüyada yazma görmek
rüyayı gören kişi bekar ise evliliğe delalettir rüyada yemeni görmek hayırlı bir kısmet demektir.. ..

rüyada yedi görmek
rüyada yedi görmek iyiye işarettir. Bir çok rüya tabircisi rüyada yedi rakamını görmenin para veya bolluğa delalet ettiğini yazmıştır. Bazı rüya tabircileri ise yedi sayısını vakit olarak tanımlam ..

rüyada yeğen görmek
işle ilgili bir gelişmenin habercisidir. ..

rüyada yele görmek
oyun kavga kan dökme gibi boş şeylerle uğraşma isteği bulunur.. Rüyada gördüğünüz yelesi ve ayakları kızıl olan at dine karşı olan ilgiye dindarlığa işarettir. Dört ayağı birden şekil şan olan ye ..

rüyada yelek görmek
ağırbaşlılığa ve itibar görmeye işaret eder. Rüyada yelek görmek dertlerle uğraşmak anlamınagelir. Aynı zamanda rüyada yelek güzel bir iş iyi bir para ve kısmet demektir.. Rüyayı gören güzelbir ..

rüyada yelkovan görmek
saat üzerine hareket etmekte olan kollardan biridir yelkovan buna göre yorumlanmış bir rüyadır: Rüyada yelkovan görmek veya rüyada saat yelkovanı görmek dostlarınızın ahbaplarınızın veya iş ar ..

rüyada yemek görmek
kötu bir haber alacagınıza yorumlanır. Hareketlerinize dikkat etmeniz gerektigini de belirtir. birçok insanla yemek yediginizi görduyseniz bollugun ve refahın habercisidir. kazanç elde edip kazancı ..

rüyada yemek pişirmek görmek
yemeği pişirenin isteklerine kavuşması anlamına gelir.. Rüyasında yemek pişiren aynı zamanda iyi bir görev üstleneceğine delalet eder. Eğer yemek yaparken bir fırın kullanılıyorsa bu kişinin samimi b ..

rüyada yeşil görmek
başarı mutluluk olarak yorumlanır. Huzurlu bereketli güzel bir hayatı simgeler. Rüyada yesil renklibir sey görmek veya yesil renkte bir elbise giymek murada ermekle ve arzularinizin yerine gelm ..

rüyada yeşil ot görmek
Çimenlerde gezmeye bolluk berekete yol açar..

rüyada yıkmak görmek
o kişinin öleceğine eski bir evin yıkıldığını görmek dert ve üzüntüye yorumlanır. Rüyayı kadının evin tavanının yıkıldığını görmesi kocasının ölümüne yorumlanır. * Genel olarak büyük zarardır. Kiş ..

rüyada yılan görmek
bilemdiğiniz yada haberiniz olmadığı bir düşmana yani gizli bir düşmana delalettir. Ayrıca rüyada yılan görmek esenliğe saltanata kadın kişiye evlata beyliğe ve kişinin hayatını kazanışına işare ..

rüyada yıldız görmek
mutlu olacagına sansının iyi olacagına ve para sıkıntısı çekmeyecegine yorumlanır. yıldız kayması ise kötu haber almak demektir. İnsanların şerefli ve değerli olanlarına Evinde birtakım yıldızl ..

rüyada yılna balığı görmek
etrafınızdaki kimselerin sizi kıskanacağına işaret eder. Yılan balığı yakaladığınızı görmek iyiye yorumlanır. Elinizden kaçırmak ise kalıcı olmayan talih anlamı taşır. Kadın için onu görmek kısa ..

rüyada yırtık görmek
yuvanızda bir hastalık çıkacağına bu yüzden fazla üzüleceğinize ve yırtığı gidermek yada dikmekte hasta bulunan yakınınızın iyileşeceğine işaret eder. ..

rüyada yiyecek görmek
bolluk berekete delalet eder. ..

rüyada yoğurt görmek
uzun bir hayata ve güzel ahlaka yorumlanır. Yağı alınmış ve tadı güzel olmayan(ekşi) yoğurt helal olmayan mala bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka(yani ekşi yoğurtu seviyorsa) Ayrıca yoğu ..

rüyada yokuş görmek
olaylar karşısında daha güçlü olmalı ve güçlüklere dayanmalı demektir. Dik bayır yahut yokuş bir yeri çıktığını görmek bir zorluğun üstesinden gelmeye azmi nisbetinde dünya ve ahiret kazancına g ..

rüyada yol görmek
tali yol toprak yol veya yolun uzunluğuna göre aşağıda rüya tabirleri bulunmaktadır Rüyada taşlı yahut dar bir yolda yürümek hayatınızda bazı münakaşalar yaşayacağınıza işaret eder.. Yürüdüğünüz ..

rüyada yolunu kaybetmek görmek
batıl olan şeylere yönelir.. Ancak rüyasında sonradan doğru yolu bulabilirse selamete erişeceği anlamına gelir. Birde rüyada yol görmenin anlamına bakmanızı öneririz. ..

rüyada yonca görmek
hayırlı ve çok paraya işarettir. Rüyada yonca bulmak hayal kırıklığı yaşayacağınıza işarettir. Rüyasında yonca tarlasında yürüyen kişi genç bir erkek ise gelecekte başarılı olmak için girişimde bulu ..

rüyada yosun görmek
tecrübeli olmaya istikbali garanti altına almaya ve faydalı yatırımlar yapmaya işarettir. rüyada yosun görmek gereksiz işlerle ugraşarak vaktinizi boşa harcadığınıza daha önemli işlerle meşgul ..

rüyada yönetici görmek
yöneticiden iltifat göreceğinize yahut ihtar alacağınıza delalettir. Rüyada kendinizi yönetici veya lider olarak görüyorsanız ve bekarsanız bu sizin için evlenmeye gören kişi evli ise kendi yöneti ..

rüyada yumruk görmek
pintiliğe(cimriliğe) namazı terk etmeye yanlış söz söylemeye işaret eder. Aynı zamanda önceden size kötülük yapmış bir insandan intikamınızı alacağınıza yorumlanır. Rüyada yumruk gücü temsil ..

rüyada yumurta görmek
kolaylikla elde edilen riziktir. Çig yumurta yedigini gören haram mal yer yahut zina eder ya da hüzün ve kedere düser. Yumurtanin kabugunu yedigini gören kimse örtülü birseyin üstünü açar. Elinde ..

rüyada yunus görmek
mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacagınıza delalet eder. ..

rüyada yunus suresi görmek
hilekarın hilesinden emin olmaya ve sihirbazın büyüsünü bozmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Yunus suresini oku­duğunu gören kimse ibadetlerini güzel yapar ve kendisi ..

rüyada yusuf suresi görmek
fakirlikten zenginliğe zilletten izzete sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Yusuf suresini oku­duğunu gören kimseye zulüm edilir. Ancak bu kims ..

rüyada yuva görmek
kuş yuvası veya ev olabilir. Kuş yuvası görmek evin hanımına mahkemede bir tanığın durduğu yere işaret eder ağaçta kuş yuvası görmek ise aile mutluluğuna bir çocuk sahibi olmaya bekar ise ya ..

rüyada yük görmek
evli değilse kötü bir kocaya işadettir. Rüyada boynunda veya omuzlarında yük gören kişi kendi işlediği günahlara delalet eder. Kişi odun taşıyorsa buda gıybete dedikoduya işarettir. Bir araçla ve ..

rüyada yük arabası görmek
katırlar atlar veya öküzlerle çekilen ahşap araçlardı günümüzde yük arabası dediğimizde aklımıza kamyon tarzında araçlar gelmektedir. Bu rüya bu gerçeğe dayandırılarak yorumlanmıştır. Yük hayvan ..

rüyada yüksek yer görmek
mevki ve rütbenizin artacağına delalet eder. Memur veya işçiyseniz maaşınızın fazlalaşacağına işaret eder. Ticaret ile uğraşıyorsanız kazancınızın artacağına ev hanımıysanız kocanızın kazancının art ..

rüyada yürek görmek
kalp ile eş anlamlı olmakla birlikte daha çok cesareti ifade etmek istenildiğinde tercih edilen bir kelimedir. Bir kişi rüyasında yüreği elinde tutuyorsa makam ve mevki sahibi olur. Rüyada kalp g ..

rüyada yürümek görmek
takvaya delalet eder. Koşarak yürümek hasımınızı yani size düşman olan birini yeneceğinize işaret eder. Düz yolda yürümek İslamın prensiplerine uymaya. Dışarıda çanta veya dökümanlarla yürümek uzm ..

rüyada yüz görmek
süs ve zinet eşyalarına ve geçimine. Rüyada gülümseyen bir yüz görmek parlak ve güzel görmek iyi hale inanç ve amel güzelliğine ve diğer hayırlara işaret eder. Kendi yüzünüzü asık olarak görmek ..

rüyada yüzmek görmek
Denizde yüzmek ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya memuriye. Yüzmek bazen hapse girmeye. Yüzerek kıyıya çıkmak bir arzasundan vazgeçmeye ya ..

rüyada yüzük takmak
iyiye işarettir. Yüzük takmak yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir. - Eşe cariyeye çocuğa velayete ev veya araba s ..

rüyada yüz üstü düşünmek 
rüya sahibinin doğru yolu terkederek yanlış yollara ve sapıklığa düşmesine işaretle delalet eder. Kendisinin yüzüstü düştüğünü görmesi karındaki hastalıklarla tabir edilir. Rüyayı gören kadın ise ko ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: , RÜYA, TABİRLERİ(, V, -Y),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0